Обков и механизми

Мебелите освен красиви на външен вид, трябва да бъдат максимално практични и удобни.
Това се постига благодарение на висококачествените „интелигентни‘’ системи обков и механизми, вложени в нашите изделия .

СИСТЕМИ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТА

Особено силно натоварени са чекмеджетата.Те се отварят и затварят многократно всеки ден.
Използваните в нашите изделия механизми за чекмеджета имат отлични характеристики на движение и надеждност по отношение на стабилността.

 Обков и механизми

METABOX:

система за чекмеджета с метални страници.Това е най предпочитаната система от лекари и стоматолози, отличаваща се със здравина и ергономичност.

 Обков и механизми

TANDEM:

система за чекмеджета със скрити водачи и страници от ПДЧ. С възможност за плавно затваряне и за чело без дръжка. Обков и механизми

Стандарт:

икономична система за водачи; чекмеджета от ПДЧ.

СИСТЕМИ ПАНТИ

 Обков и механизмиПантите свързват корпуса с вратата. В зависимост от модела на пантата, вратата може да се отваря с различен ъгъл. Благодарение вграждането върху пантите на механизъм за плавно прибиране, се постига меко и безшумно затваряне на вратите.

 

 Обков и механизмиМного практична система за отваряне на врати без дръжки. Само леко бутване е достатъчно да предизвика открехване на вратата,така че удобно да я отворите.

КЛАПВАЩИ СИСТЕМИ ЗА ВРАТИ - за горен ред

Клапващите системи повдигат вратата така, че да имате пълен достъп до съдържанието на шкафа. Те впечатляват с лекотата си на действие. Вратите се отварят лесно, застават във всяка една позиция и се затварят меко, и безшумно.

СИСТЕМИ НА BLUM

 Обков и механизми  Обков и механизми  Обков и механизми
AVENTOS HS AVENTOS HK AVENTOS HL


СТАНДАРТ

Икономична система за отваряне на амортисьори.